top of page
  • Containers Boris

Waarom een afvalcontainer huren?

Gaan de voorbereidende werken voor de bouw van uw nieuwe woning binnenkort van start? Heeft u plannen voor een grootschalige renovatie in en rondom uw huis? Of bent u voor de komende omgevingswerken in de tuin nog op zoek naar een goede afvalcontainer? Wat u ook van plan bent, als er bouwafval afgevoerd dient te worden in Gent en ruime omgeving, dan zit u bij Container Boris precies op de goede plek!

Al jarenlang specialiseren wij ons in containerverhuur voor alle soorten van afval. Wat men namelijk soms nog wel eens dreigt te onderschatten, is het feit dat er bijna net zo veel soorten containers bestaan als dat er afvalfracties zijn. Om dat afval te kunnen recycleren is goed sorteren dus de boodschap. Wij werken met een acceptatiereglement waarin duidelijke richtlijnen staan die u helpen om uw afval nauwkeurig te sorteren.

In hoeverre een container voor uw werkzaamheden ideaal is, hangt af van factoren als het type afval, de hoeveelheid afval die er vrij zal komen, en uw budget. Het valt echter niet te ontkennen dat het huren van een afvalcontainer heel wat voordelen met zich meebrengt.

afvalcontainers

Voordelen van containerverhuur


U wint tijd

Bouwen en verbouwen kan heel veel tijd in beslag nemen, dus is het van belang om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare tijd. Door een afvalcontainer te huren, wint u tijd door niet continu uw afval naar een andere plek af te moeten voeren.


U houdt het overzichtelijk

Zeker bij projecten waar veel afval vrijkomt, helpt een afvalcontainer om de werkplek relatief opgeruimd en overzichtelijk te houden. Ieder stuk afval kan direct de afvalcontainer in, waardoor er geen afval blijft rondslingeren.


U hoeft er niks voor te doen

Lijkt het huren van een afvalcontainer u wel wat, maar lijkt het u nogal ingewikkeld? Dan hebben we goed nieuws voor u, want het huren van een afvalcontainer was nog nooit zo gemakkelijk. We komen de afvalcontainer van uw keuze zelfs langsbrengen en ook weer ophalen, zodat u nergens naar hoeft om te kijken.


Wenst u meer informatie over het huren van een afvalcontainer en ons acceptatiereglement? Neem vrijblijvend contact op met de experts van Container Boris en vergeet ons niet om een gratis offerte te vragen!


12 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page