top of page

Verschillende soorten afvalcontainers huren in Gent? Containers Boris is uw adres!

Verhuur afvalcontainers Evergem (Gent)

Gaat u verbouwen en zoekt u een containerdienst in Gent voor het huren van een afvalcontainer? Of is uw bedrijf op zoek naar een
partner in containerverhuur voor specifieke projecten? Moet uw bodem afgegraven worden en weet u niet waar u met het grondafval moet blijven?

Er zijn tal van situaties waarin u op zoek gaat naar een containerdienst. Welke container u ook nodig hebt, neem zeker eens contact op met Containers Boris, dé referentie in containerverhuur in Gent. Wij bieden u het beste aanbod aan containers tegen de scherpste voorwaarden.

Containerdienst Gent: verschillende soorten afvalcontainers

Ons team staat u bij met raad en daad. Zo maken we u met plezier wegwijs doorheen ons uitgebreide aanbod. We hebben immers een gevarieerd aanbod aan afvalcontainers te huur in Gent. Elk type afvalcontainer is bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u er vast eentje vindt die bij uw werken past.

Contacteer Containers Boris in Evergem voor het huren van containers voor:

Container huren Gent: afmetingen en hulpmiddelen

Voor elke klus de juiste container, dat is de missie van ons familiebedrijf. We verhuren van ook containers van 10 m³ tot 30 m³.

Is uw container geladen? Dan halen wij hem voor u op, sorteren het afval in ons eigen afvalsorteercentrum én voeren het af naar erkende verwerkers. U hoeft zich nergens om te bekommeren. Dát is pas een service in containerverhuur in Gent.

Vraag snel uw gratis offerte aan!

bottom of page