top of page

Containerdienst in Gent: betoncentrale recyclagecenter voor al uw afval in Evergem

Recyclagecenter Gent: containerdienst en afvalsorteercentrum

U gaat een container huren in Gent? Dan doet u vast een beroep op de knowhow en de ijzersterke service van Containers Boris. Onze specialisten beschikken over een jarenlange ervaring in containerverhuur en adviseren u met zorg over de meest geschikte container voor uw werken.  

Maar wat gebeurt er precies wanneer u met ons in zee gaat? Hoe verloopt onze service in containerverhuur in Gent. En vooral: wat gebeurt er met uw afval wanneer wij uw container weer zijn komen ophalen? We leggen u met plezier uit waarom ons familiebedrijf de meest complete service in containerverhuur levert voor particulier én onderneming.

Containerdienst Gent: full-service in containerverhuur

Wanneer u een keuze hebt gemaakt uit ons uitgebreide assortiment aan containers te huur in Gent, stellen we een gepersonaliseerde offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan maken we sluitende afspraken over de levering van de door u gekozen container. Vervolgens:

  • Komen we de container ter plaatse leveren.

  • Komen we hem op het afgesproken moment vol terug halen.

  • Staan we in voor de complete verwerking van het afval in ons recyclagecenter.


Al uw afval wordt in ons recyclagecenter gesorteerd, waarna het afgevoerd wordt naar erkende verwerkers. Maar wist u dat we in bepaalde gevallen ook zelf instaan voor de recyclage? Zo zijn we ook een erkende betoncentrale en zorgen we voor de gepaste recyclage van steenpuin en afval na afbraakwerken.

Betoncentrale met eigen recyclagecenter

Onze breekwerf in Evergem (Gent) verwerkt alle soorten afval op een bijzonder milieuvriendelijke manier. Onze specialisten beschikken hiervoor over een hypermoderne, mobiele breek- en zeefinstallatie. Met behulp van dat systeem sorteren we afval en verkleinen we het, zodat het makkelijker verwerkt kan worden.

Kiezen voor de service van Containers Boris is dus ook kiezen voor een milieubewuste en natuurvriendelijke aanpak. Benieuwd naar wat onze
 containerdienst en recyclagecenter kunnen betekenen voor uw project? Contacteer ons vandaag nog!

bottom of page