top of page

Gemengde afvalcontainer huren Gent: vertrouw op de jarenlang ervaring van Containers Boris

Huur puincontainer Evergem (Gent)

Een puincontainer – of container gemengd afval – kan bijzonder handig zijn. Als u breekwerken uitvoert in uw woning, bijvoorbeeld. Of als uw bedrijf werkzaamheden organiseert en op doeltreffende wijze z’n afvalt wilt beheren.

Doe in al deze gevallen een beroep op Containers Boris, uw specialist in het verhuren van puincontainers in Gent. Ons medewerkers helpen u met plezier aan de meest geschikte puincontainer voor uw vraag.

Puincontainer huren: dit mag u verwachten

Bij Containers Boris kunt u terecht voor het huren van puincontainers in Gent, volledig op maat van uw project. Grote werken voor de boeg of slechts een kleine hoeveelheid puin af te voeren? Hoe uw werk er ook uit ziet, vertrouw op ons voor het leveren van puincontainers van 10 tot 30 kubieke meter groot.

Huur puincontainer: wat mag erin?

Ons familiebedrijf verhuurt puincontainers en gemengd afval containers voor tal van doeleinden. Zo kunt u er volgende types afval in kwijt:

  • puin

  • steenpuin

  • ambachtelijk afval

  • bouwafval

  • sloopafval

Puin storten in Gent

Hebt u zelf een hoeveelheid puin verzameld – bijvoorbeeld in uw bestelwagen – en weet u er geen blijf mee? Dan hebben we goed nieuws voor u. Bij Containers Boris in Evergem kunt u namelijk ook uw puin storten. We zorgen dat het op gepaste wijze verwerkt wordt door de juiste, erkende verwerkers. Kom dus gerust bij ons langs (havennummer 8867 F).


Wilt u meer weten over onze service in puincontainer verhuur in Gent? Contacteer ons vandaag nog!

bottom of page